Over het boek

Het Bebiboek is een heel toegankelijk boekje voor alle (aanstaande) vaders en moeders die meer willen weten over het sensitief zorgen voor je baby. En voor jezelf.

Je kunt hier het Bebiboek als Bebi-e-boek downloaden, gratis!

Een baby krijgen is meestal één van de mooiste ervaringen in je leven. Maar, eerlijk is eerlijk, het zet je leven, zeker bij het krijgen van de eerste, wel op z’n kop! Opeens een nieuw mensje in je leven waar je 24 uur per dag verantwoordelijk voor bent. Zo geweldig vertederend, zo mooi en bijzonder.
Je krijgt er alleen geen handleiding bij.

Ongetwijfeld heb je gezocht en gelezen op internet, boeken aangeschaft en de praktische adviezen van je moeder of vriendinnen (met baby’s) in je oren geknoopt. Maar dan lijken al die verschillende tips niet te kloppen of voelt het advies van het consultatiebureau niet goed. Want bij jouw baby gaat het anders; doe je het daarom niet goed?

Er gaan vele wegen naar Rome en er zijn veel manieren om met liefde en verantwoordelijkheid voor je baby te zorgen en hem op te voeden. De kunst is om voor jou en jouw baby de fijnste weg te vinden! Maar ja, hoe vind je die?

Het Bebiboek geeft je houvast!
vader, moeder, bebi

In dít babyboek lees je over de eerste babytijd. Zoals, hoe voelt het voor je baby om pasgeboren te zijn, wat wil je baby je vertellen met huilen en wanneer voelt je baby zich veilig en geborgen? Hoe maakt mijn baby contact? Vervolgens krijg je deskundig advies en praktische tips, ook over ontspanning en babykwaaltjes.

Een fijne manier om zijn lichaamstaal nog beter te ontdekken is je baby masseren. Daarom vindt je ook een hoofdstuk over babymassage. Daarin kun je lezen en op foto’s zien hoe je dat eenvoudig kunt doen en welk effect dit kan hebben. Je krijgt er ook een babymassagefilm bij: zo heb je alles in handen om je baby een fijne massage te geven.

bebimassage

Inclusief handige websitelinks voor meer informatie of hulp.