pers & partners

  • Persbericht

Het Bebiboek promoot je baby sensitief te verzorgen en te masseren. Voor een tevreden baby!

Hanneke van den Brink, kinderverpleegkundige en babyconsulent, maakte een leuk en toegankelijk boekje om ouders op weg te helpen in het sensitief zorgen voor hun baby.  Na vele jaren ouders begeleiden ontdekte ze dat er veel dezelfde vragen en twijfels hierover bij pasgeboren ouders leven. Ze zet het op een rijtje en geeft vervolgens deskundig advies en tips die je eenvoudig kunt toepassen.

Geen dikke pil, want daar heb je de eerste tijd de energie niet voor. “Is ook niet altijd nodig” zegt Hanneke, die terug gaat naar de basis. Het boek nodigt je uit de tijd te nemen voor je baby, hem te observeren en hem zo beter te begrijpen.  Een fijne manier om dat te doen is je baby masseren: “het middel bij uitstek om de lichaamstaal van je baby te ontdekken. Bovendien is het ontspannend en rustgevend, voor zowel baby als ouder!”. Je vindt in het boek dus ook uitleg over babymassage en instructie met foto’s zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Op de Bebiboekwebsite zie je een babymassagefilmpje voor een mooie sfeerimpressie.

Het boek is niet betuttelend, Hanneke laat de ouders in hun waarde. Ze zoekt de nuance want er zijn vele wegen die naar Rome leiden. “De kunst is voor jou en jouw baby de meest fijne weg te vinden”. Een musthave voor pasgeboren ouders. Ook voor vaders!

In eigen beheer uitgegeven en met prachtige illustraties van Suus van den Akker

  • Het Bebiboek wordt o.a  gepromoot door:

Babywerk, Vakblad Vroeg, Babyconsulenten NederlandPuckababy,

Pacco, en ByKay

  • Het Bebiboek werd met veel plezier samen gemaakt met:

Suus van den Akker, illustraties, Yvet Anna, vormgeving, en Sandy Schurkens, foto’s.

De babymassagefilm kwam tot stand in samenwerking met Evariste film producties